Raspored održavanja laboratorijskih vježbi




Laboratorijske vježbe će se održati u četvrtak (09. 12. 2021.) i petak (10. 12. 2021.), prema priloženom rasporedu, u laboratoriji za mjerenja i elektroniku. Ukoliko se neki od termina preklapa sa nastavom, u dogovoru sa studentima za tu grupu će biti utvrđen novi termin. 

U prilogu se pored rasporeda nalazi i praktikum u kome su opisane vježbe. Studenti su dužni da se spreme za vježbe (da znaju da računski urade zadatke koje će na vježbama praktično realizovati). Praktikum nije potrebno štampati, jer će sav potreban materijal studenti dobiti na vježbama.

Studenti su dužni da nose maske i da vrše dezinfekciju ruku nakon svake odrađene vježbe. Sredstva za dezinfekciju će biti obezbijeđena.

Studenti starijih generacija koji se nalaze na spisku, a koji su zadovoljni brojem poena koje su ostvarili prethodne studijske godine na laboratorijskim vježbama (i domaćim zadacima), potrebno je da se jave predmetnom saradniku na mail anajeknic72@gmail.com najkasnije do četvrtka, 09.12.2021. Ukoliko student nije na spisku a sluša predmet, takođe je potrebno da se javi predmetnom saradniku na mail.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.