Održan radni sastanak u okviru bilateralnog projekta EPEmod




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na  Fakultetu tehničkih nauka u Čačku je u ponedeljak, 12. jula 2021. godine, održan radni sastanak u okviru bilaterlanog projekta Jedan pristup formiranju modela za vrednovanje praktične internetom podržane nastave (eng. An approach to forming a model for evaluating a practical Internet based education, akronim: EPEmod).

Prvi dio sastanka je održan sa rukovodstvom Fakulteta tehničkih nauka u Čačku, prof. dr Milanom Plazinićem, prodekanom za nastavu, prof. dr Nebojšom Mitrovićem, prodekanom za nauku i međunarodnu saradnju i prof. dr  Snežanom Dragićević, prodekanom za finansije, u okviru kojeg su rukovodioci projektnih timova prof. dr Alenka Milovanović (Fakultet tehničkih nauka u Čačku) i prof. dr  Tatijana Dlabač (Pomorski fakultet Kotor) predstavile realizovane aktivnosti na projektu i prikazale moguće pravce nastavka saradnje. Razmenjene su i ideje u pogledu zajedničkog učešća na međunarodnim obrazovnim i istraživačkim programima. U drugom dijelu sastanka su prof. dr Alenka Milovanović,  prof. dr Branko Koprivica i prof. dr Tatijana Dlabač analizirali praktičnu realizaciju određenih segmenata projekta, kao i zajedničke naučne radove koji će biti prezentirani na konferencijama do kraja tekuće godine.

Višegodišnja dobra saradnja naših Fakulteta je ove godine potvrđena i kroz Erasmus+ mobilnosti koje će biti realizovane u studijskoj 2021/22. godini.

 

Medijske objave:

Dnevne novine Dan, 21-22.5.2021.

Vezani linkovi:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/45771-odrzan-radni-sastanak-u-okviru-bilateralnog-projekta-epemod 

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/49567-odrzan-radni-sastanak-u-okviru-bilateralnog-projekta-epemod

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.