Rektorat

Info dan o programima mobilnosti u Rektoratu Univerziteta Crne GoreCentar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere će u utorak, 3. oktobra 2017. godine, u 11.00 časova, održati Info dan o programima mobilnosti koji su trenutno aktuelni i koji će biti dostupni studentima i akademskom/administrativnom osoblju u narednom semestru.

Pozivaju se svi zainteresovani da dođu u Rektorat i informišu se o mogućnostima stipendiranja, boravku na nekom od stranih univerziteta, rokovima, visini školarine, potrebnoj dokumentaciji, mogućnostima i podršci koju će im Centar pružiti u fazi prijave kao i o svim relevantim pitanjima koja se tiču prijave. Takođe, Karijerni centar najaviće radionice koje će pružiti studentima dodatnu podršku i znanje kako prilikom apliciranja za stipendije tako i u daljem studiranju.

Naglašavamo da su trenutno aktuelni Erasmus+  program mobilnosti, u okviru koga je Univerzitet Crne Gore potpisao preko 70 bilateralnih ugovora sa partnerskim univerzitetima širom Evrope, zatim CEEPUS, turski program Mevlana koji finansira Vlada Turske.

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print