Prijave za partnerske kurseve otvorene




Prijave za partnerske kurseve otvorene

Ulysseus sa velikim zadovoljstvom obavještava studentsku zajednicu da su prijave za partnerske kurseve otvorene, i to iz sljedećih oblasti:

  1. Strategijski menadžment prijave su otvorene do 11. septembra 2023. godine, a kurs se sastoji od interaktivne mješavine predavanja, diskusija i individualnog i grupnog rada oko oblasti „Menadžment i ključne kompetencije“ sa fokusom na strateško upravljanje;
  2. Menadžment, računovostvo i kontrola prijave su otvorene do 7. oktobra 2023. godine. Upravljačko računovodstvo i kontroling je kurs master nivoa dizajniran da upozna buduće menadžere zdravstvene zaštite sa principima povezanim sa menadžerskim računovodstvom. Nakon završenog kursa, studenti će moći da razumiju i primijene, između ostalog: pravni okvir za standarde finansijskog izvještavanja; prakse određivanja cijena, troškova i menadžerskog računovodstva; finansijsku i racio analizu; finansijske transakcije preduzeća; i proces integrativnog budžetiranja.
  3. Projektni menadžmentprijave su otvorene do 15. septembra 2023. godine, a kurs daje uvid u osnove upravljanja projektima, osnove korporativnih procesa i njihove međuzavisnosti unutar preduzeća i različite koncepte i osnove strateškog upravljanja.

Prijavljivanje kao i više informacija o kursevima (teme, ishodi učenja, trajanje) dostupni su na linkovima datim iznad.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.