Pomorski fakultet Kotor promovisan učenicima tri srednje škole u Baru




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor Univerziteta Crne Gore juče su promovisali fakultet učenicima tri srednje školeu Baru: JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola u Baru, Gimnazija "Niko Rolović" u Baru, i JU Srednja stručna škola u Baru.

Fakultet su predstavili doc. dr Tatijana Dlabač, saradnici mr Sead Cvrk i Željko Pekić, Isidora Jovanović, student III godine Studijskog programa Pomorske nauke, Jana Ičević, student III godine Studijskog programa Menadžment u pomorstvu i Đorđije Đuković, III oficir palube.

Učenici su informisani o upisnim rokovima na Univerzitetu Crne Gore, studijskim programima Pomorskog fakulteta Kotor, raznim mogućnostima koje se studentima pružaju tokom studiranja, kao i prilikama da dođu do posla nakon završenog Fakulteta. Na detaljnoj prezentaciji Fakulteta prikazani su razni vidovi realizacije praktične nastave koja se izvodi u okviru nastavnih predmeta na Fakultetu i van njega i data je informacija o raznim programima mobilnosti studenata.

Podijeljen je i promotivni materijal i objašnjena procedura upisa.

Detaljnije informacije o  posjetama školama dostupne su na linkovima:  

 

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/42483-promocija-pfk-u-srednjoj-ekonomsko-ugostiteljskoj-skoli-u-baru

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/42474-promocija-pomorskog-fakulteta-kotor-u-gimnaziji-niko-rolovic-u-baru-21-3-2019

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/42483-promocija-pomorskog-fakulteta-kotor-u-ju-srednjoj-ekonomsko-ugostiteljskoj-skoli-u-baru

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.