Mašinski fakultet, 07.04.2021

Studenti Mašinskog fakulteta ovogodišnji pobjednici studentske lige u košarciStudenti Mašinskog fakulteta u sastavu: Vuko Vučinić, Stefan Pivljanin, Miloš Jovanović, Dejan Posuka, Dražen Otašević, Aleksa Radenović, Ognjen Dragašević, Žarko Furtula i Andrija Mrdak, sa trenerom Ivanom Ćorovićem su ovogodišnji pobjednici studentske lige u košarci za sezonu 2021. Dekan Mašinskog fakulteta prof. dr Igor Vušanović je imao čast i zadovoljstvo da primi pobjednički pehar studentske lige koji su mu svečano uručili članovi tima: Dejan Posuka, Miloš Jovanović, Dražen Otašević i Aleksa Radenović

Na zajedničkom druženju evocirane su uspomene na sami dan finala u kojem je tim Mašinskog fakulteta superiorno nadigrao tim PMF-a, koji iako brojniji nisu uspjeli ni u jednom ternutku da rezultatski, a ni igrom zaprijete novim ŠAMPIONIMA. Posebno je imponovao borbeni duh, kolektivna igra i u pojedinim momentima lucidnost u igri mašinaca.

Posebno zadovoljstvo dekan Vušanović imao je u razgovoru sa trenerom tima Mašinskog fakulteta, Ivanom Ćorovićem, nekadašnjim košarkašem Crvene Zvezde i velikom košarkaškom nadom, čiji snovi i ljubav prema košarci se sada ostvaruju na jedan drugačiji način, kroz studiranje na našem fakultetu.

Dekan je bio impresioniran životnom pričom ovog mladog čovjeka, njegovom borbom za svoje mjesto pod suncem i vedrim duhom koji ga krasi bez obzira na probleme i teškoće koje su svakodnevica ovog mladog čovjeka.

Dogovorena je svesrdna podrška našem TIMU u budućnosti, gdje se očekuje još uspjeha i pehara, za koje smo sigurni da neće izostati, kada se vidi želja, posvećenost i prije svega ljubav prema košarci koju imaju naši studenti.   

iz DEKANATA

Broj posjeta : 645