Poziv za podnošenje prijedloga i radova za XXVI Međunarodnu konferenciju o računarstvu i eksperimentalnom inženjerstvu i nauci

01.07.2019


Poziv za podnošenje prijedloga i radova za XXVI Međunarodnu konferenciju o računarstvu i eksperimentalnom inženjerstvu i nauci

Međunarodna konferencija o računarstvu i eksperimentalnom inženjerstvu i nauci (ICCES2020) imaće svoje 26. izdanje u periodu od 26. aprila do 30. aprila, i od 1. maja do 3.maja 2020. godine, u opcionom programu u Budvi.

Ova konferencija, koju je 1986. godine osnovao prof. Satya N. Atluri, okuplja  visoko kvalifikovane i ugledne istraživače iz globalne akademske zajednice, industrije i vlada, s ekspertizom u računarskom i eksperimentalnom inženjerstvu i nauci.

Pozivaju se svi zainteresovani za podnošenje prijedloga  za organizaciju simpozijuma o relevantnoj temi savremenog interesa. Rok za prijedloge je 1. oktobar.

Takođe, pozivaju se zainteresovani, da pošalju kratak sažetak ili cjeloviti rad, za prezentaciju na ICCES2020, te za objavljivanje u zborniku radova. Rok za prijavu radova je 15. novembar 2019. Godine.

Rana registracija je otvorena do 15. januara.

Za više detalja pogledajte dokument u prilogu.

 

Image

Dokumenti

Broj posjeta : 131

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.