Mašinski fakultet, 07.04.2020

"Falling Walls Lab 2020" u digitalnoj verzijiX

Usljed pandemije korona virusa "Falling Walls Lab" će se održati u digitalnoj verziji, 15. maja 2020. godine sa početkom u 19:30h. Učesnici treba da predstave projekat, biznis plan ili društvenu inicijativu, na bilo kom polju. 

Zajedno sa Naučno-tehnološkim parkom, Tehnopolisom (Crna Gora), Univerzitetom u Beogradu, DAAD Informativni centar Beograd organizuje četvrti Falling Walls Lab u digitalnoj platformi.

Pozvani su svi inovatori, vizionari i pioniri da učestvuju u besplatnoj i ekskluzivnoj radionici komunikacije u nauci, koju ćemo takođe virtuelno organizovati. Mogu se prijaviti studenti, preduzetnici & mlađi istraživači. 

Svaki učesnik ima tri minuta vremena u okviru kojih predstavlja svoj projekat ili ideju kako bi ubijedio lokalni žiri  u inovativnost svoje zamisli. 

Pobjednik takmičenja se direktno kvalifikuje za globalno Lab Finale u Berlinu 8. novembra kao jedan od 100 međunarodnih pobjednika i dobija mogućnost da 9. novembra prisustvuje Falling Walls Konferenciji, kao i da učestvuje na jednoj startap nedjelji. 

Rok za prijavu je 17. april 2020. godine na mreži: https://falling-valls.com/lab/appli/

Detaljnije informacije su dostupne u priloženom dokumentu.

Informacije su takođe dostupne na Facebook stranici https://www.facebook.com/events/1127756620888879/

Kontakt osoba za sva dodatna pitanja je Elli Mack, predavač DAAD-a na Univerzitetu Crne Gore (daad.montenegr@mail.de)

Image

Dokumenti

Broj posjeta : 94