IPC Tehnopolis otvorio poziv za mlade preduzetnike
Inovaciono-preduzetnički centar (IPC) Tehnopolis otvorio je poziv za mlade preduzetnike u sklopu Regionalnog RISE projekta (Regionalni Inkubator za Socijalne Preduzetnike). Program RISE-a u regiji Zapadnog Balkana ima za cilj da kroz mentorstvo, tematske susrete, treninge, regionalne razmjene i saradnju, ali i materijalnu podršku za najbolje ideje, osnaži mlade uzrasta od 16 do 35 godina da kroz preduzetništvo donesu pozitivnu društvenu promjenu svojoj zajednici.

Program sinhronizovano sprovodi 6 lokalnih inkubatora u regionu, a IPC Tehnopolis je zadužen za implementaciju na nacionalnom nivou. 

Prijave za RISE avanturu su otvorene od 1. septembra i trajaće do 7 oktobra 2023 (do 12h)

Prijave se podnose putem linka https://www.risewb.org/apply-for-rise-journey/

Najperspektivnije ideje biće podržane sa 3.000,00 EUR za razvoj socijalnog biznisa   

Radionice će se organizovati uživo, ali će i kroz hibridni format (ZOOM) biti dostupne za učesnike koji žive van mjesta održavanja. Mladi zainteresovani za učešće u radionicama mogu se prijaviti putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_-J09nyVh5h0SbZPDA1_52J2zMY_r-EA8hdbennXNn-wIwQ/viewform

Takođe, svi zainteresovani više informacija o samom programu, konceptu, benefitima, mogu dobiti I tokom INFO DANA koji će se organizovati putem Live događaja na Instagram profilu Tehnopolisa 18.09 ( ponedeljak ) sa početkom u 18 h., putem društvenih mreža ili direktno putem maila andjela.nikcevic@tehnopolis.me  

 

 

 

 

Najperspektivnije ideje biće podržane sa 3.000,00 EUR za razvoj socijalnog biznisa   Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.