Obavještenje načinu održavanja nastave u vrijeme trajanja vanrednog stanja zbog epidemije izazvane virusom COVID 19




Dragi studenti, 

U skladu sa naredbom Vlade Crne Gore i novim privremenim mjerama zaštite građana od COVID-19 obustavljen je obrazovno-vaspitni rad u javnim i privatnim obrazovnim ustanovama, u trajanju od najmanje 15 dana, počev od 16. marta 2020. godine. Prema preporukama iz  Rektorata Univerziteta Crne Gore nastavno obrazovni program za vrijeme trajanja obustave nastave treba biti organizovan on-line. Jedna od opcija je opcija je postavljanje nastavnog materijala na sajt UCG/Fakulteta na stranicama predmeta. Odluka Rektora UCG se može naći na sledećem linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/65505-univerzitet-crne-gore-upucuje-nastavno-osoblje-na-moguce-nacine-odrzavanja-nastave-onlajn

Nastavni materijal za predmet INŽENJERSKA GRAFIKA I DOKUMENTACIJA je već ranije postavljen na stranici predmeta. Nadam se da će ovi materijali biti dovoljni za savladavanje gradiva i kao podloga za izradu grafičkih radova, spremanje predviđenih kolokvijuma i ispita.

Zadaci za grafičke radove sa neophodnim uputstvima za njihovu izradu će biti objavljeni postepeno, u odvojenim objavama,  prateći usvojeni plan nastave.

Kolokvijumi i ispiti za ovaj predmet će biti održani kada se steknu uslovi za njihovo izvođenje, o čemu će te biti na vrijeme obavješteni.

Za bilo kakva pitanja i informacije slobodno se obratite na e-mail: radoslav@ucg.ac.me.

 

Predmetni nastavnik

prof. dr Radoslav Tomović



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.