Kreirana mobilna aplikacija Evropske omladinske kartice




Kreirana mobilna aplikacija Evropske omladinske kartice

Dragi studenti,

obavještavamo vas da je EYCA projektni tim u saradnji sa kompanijom doMEn.me kreirao mobilnu aplikaciju, koja je dostupna za sve Android i iOS korisnike.

Evropska omladinska kartica (EYCA) omogućava svim korisnicima korišćenje više od 270 povoljnosti (popusti ili povraćaj novca) u Crnoj Gori i više od 70.000 benefita širom Evrope. Osnovne smjernice ovog programa su jačanje mobilnosti studenata, njihova neformalna edukacija, bolja informisanost, umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenje nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.

Zadovoljstvo nam je pozvati sve studente koji su korisnici EYCA kartice, da svoju digitalnu verziju pod imenom EYCA Montenegro preuzmu na sledećim linkovima:

- Android Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=alicorn.me.eycaapp)

- Apple App Store (https://apps.apple.com/us/app/eyca-montenegro/id1600643313)

Ovaj projekat je rezultat višegodišnje uspješne saradnje NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ sa Upravom za sport i mlade i Ministarstvom prosvjete, nauke, kulture i sporta, a kroz potpisivanje Ugovora o partnerstvu sa Univerzitetom Crne Gore, svi brucoši generacije 2021/2022 dobili su posebno dizajnirane i personalizovane UCG-EYCA kartice.

Aplikacija je dostupna svim aktivnim korisnicima EYCA kartice i omogućava brz i jednostavan pregled svih povoljnosti, lokacija partnera, te korišćenje digitalne kartice, a sve informacije su dostupne na linku (https://www.omladinskakartica.me/vijesti/lansirana-eyca-mobilna-aplikacija).

Napomene:

- Ukoliko ste brucoš generacije 2021/2022 i posjedujete kobrendiranu plavu UCG-EYCA karticu, neophodno je da na EYCA mobilnoj aplikaciji registrujete svoj profil sa akademskim (edu.ucg.ac.me) mailom. Nakon toga, potrebno je da verifikujete svoju registraciju, ulaskom u prijemno sanduče akademskog maila.

Ukoliko do sada niste preuzeli podatke za svoj akademski mail, to možete uraditi klikom na https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me, a svom mailu možete pristupiti na linku https://mail.edu.ucg.ac.me

- Ukoliko ste student drugih godina i posjedujete žutu EYCA karticu, neophodno je da se na EYCA mobilnoj aplikaciji registrujete sa svojim ličnim mailom, koji ste dali prilikom preuzimanja EYCA kartice.

* Ukoliko imate neki problem pri registraciji ili u korišćenju EYCA mobilne aplikacije, molimo vas da kontaktirate predstavnike EYCA tima na mail info@omladinskakartica.me ili pozivom na broj 067 018 959.

Univerzitet Crne Gore će i u narednom periodu nastaviti da podržava program Evropske omladinske kartice (EYCA) i buduće zajedničke aktivnosti, koje za cilj imaju poboljšanje životnog standarda studenata.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.