Javni oglas za angažovanje u nastavi u studijskoj 2021/2022. godini




Javni oglas za angažovanje u nastavi u studijskoj 2021/2022. godini

 

UNIVERZITET CRNE GORE RASPISUJE

JAVNI

OGLAS ZA ANGAŽOVANJE U NASTAVI U STUDIJSKOJ 2021/2022. GODINI

 

za predmet Psihologija I i II,  na  osnovnim akademskim studijskim programima Drama i pozorište i  Film i mediji i na master akademskom studijskom programu Gluma na Fakultetu dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore

za predmet Psihologija I i II, na master akademskim studijskim programima: Opšta muzička pedagogija i Izvođačke umjetnosti na Muzičkoj akademiji Univerziteta Crne Gore

Pravo prijave na Javni oglas imaju lica sa akademskim zvanjem i istaknuti stručnjaci iz prakse, sa stepenom doktora nauka, čija je oblast naučnog rada srodna sa navedenim predmetima.

Zainteresovani kandidati uz prijavu podnose: biografiju, spisak referenci i dokaz o ispunjenosti uslova.

Odluku o angažovanju donosi Senat Univerziteta Crne Gore, na prijedlog vijeća matične organizacione jedinice Univerziteta, a na osnovu izvještaja komisije koju čine nastavnici iz oblasti angažovanja.

Prilikom odlučivanja o izboru kandidata vodiće se računa o naučnim referencama kandidata, prvenstveno radovima objavljenim u referentnim naučnim časopisima u oblasti kojoj pripada predmet za koji se konkuriše.

Nakon donošenja odluke, sa angažovanim licem/ima  zaključuje se ugovor o angažovanju za izvođenje nastave za jednu studijsku godinu.

Kandidati podnose prijave na Oglas organizacionim jedinicama za čije predmete konkurišu, kao i ostalu navedenu dokumentaciju.

 

Oglas je otvoren 8 dana od dana objavljivanja.  

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.