Projektni konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rješenja stambeno-poslovnih objekata i podzemne garaže




Projektni konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rješenja stambeno-poslovnih objekata i podzemne garaže

Na osnovu člana 155, 156 i 157 Zakona o javnim nabavkama  (“Službeni list Crne Gore”, br. 074/19 od 30.12.2019. godine), dana 16.03.2022. godine u 16h, Univerzitet Crne Gore kao javni Naručilac objavio je projektni konkurs u okviru otvorenog postupka javne nabavke čiji je predmet izrada idejnog arhitektonskog rješenja stambenoposlovnih objekata i podzemne garaže.

Osnovni cilj projektnog konkursa je odabir najkvalitetnijeg arhitektonskog idejnog rješenja koji će biti detaljno razrađivan u okviru DUP-a Univerzitetski centar u Podgorici. Detaljna razrada će uslijediti kroz Idejni i Glavni projekat nakon odabira prvonagrađenog konkursnog rada. Opšti i krajnji cilj je postizanje i unapređenje kvaliteta stanovanja i poboljšavanje i stvaranje novog savremenog tipa stanovanja.

Više detalja o samom projektnom konkursu i uslovima učestvovanja, zainteresovani privredni subjekti mogu pronaći na Elektronskom sistemu javnih nabavki (ESJN), pristupom na interent linku: https://cejn.gov.me/tenders/view-tender/16559



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.