Mr Nevena Mašanović: UCG otvoren za sve aktivnosti koje imaju za cilj humanizaciju ambijenta koji nas okružuje




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Univerzitet Crne Gore i Glavni grad uspješno su realizovali još jedan mikro projekat uređenja parkovske površine. Riječ je o  dječijem igralištu površine od 1. 123 m² koji se nalazi između profesorskih zgrada, a koje je izgrađeno na prostoru kojeg je Univerzitet Crne Gore ustupio Glavnom gradu, kako bi se odgovorilo zahtjevima građana ovog dijela Podgorice.

"Radi se o površini od preko hiljadu kvadrata koje je podijeljeno na dva segmenta. Jedan dio je namjenjen odraslima uz urbani parkovski mobilijar i sadnicama visokog rastinja i drugi dio koji je namjenjen mlađim sugrađanima sa savremenim mobilijarom za dječiju igru i razonodu koji je dodatno oivičen i zaštićen od parking površine sadnicama linearnog zelenila i zaštitnom ogradom", kazala je Nevena Mašanović prilikom zajedničkog obilaska predstavnika Univerziteta Crne Gore i Glavnog grada tom dječijem igralištu, te naglasila da je Univerzitet Crne Gore otvoren za sve aktivnosti koje imaju za cilj humanizaciju ambijenta koji nas okružuje.

Ona je istakla da ovaj projekat predstavlja nastavak izuzetno uspješne saradnje sa Glavnim gradom, te zahvalila svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta.

Detaljnije o obilasku novog dječijeg igrališta u City kvartu na linkovima koji slijede:

Izjava Nevene Mašanović:
https://youtu.be/pQONvcPqt8s

Izjava Dace Popović:
https://youtu.be/41c2Gg7sfmY

Izjava građana:
https://youtu.be/OG0BovXaRNM

Kadrovi:

https://youtu.be/M42Zfltjb8I

 

Izvor informacije: Glavni grad Podgorica



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.