Sajt inoviran e-kalendarom događaja: Lako do budućih događaja




Sajt inoviran e-kalendarom događaja: Lako do budućih događaja

Elektronski kalendar najave događaja još jedna je od novina na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, uvedena sa ciljem da svima zaintersovanima omogući lakše praćenje i učešće u događajima naše akademske zajednice. Kalendar je kreiran u saradnji Centra informacionog sistema i Komunikacijskog i PR centra Univerziteta Crne Gore.

Kalendar je dostupan na glavnoj stranici zvaničnog sajta ili  linku: kalendar, najave događaja

Univerzitet Crne Gore kontinuirano je posvećen unapređenju zvaničnog sajta i njegovih funkcionalnosti. Podsjećamo, sajt je prilagođen za osobe sa invaliditetom, primjenom rješenja koje poboljšava iskustvo korišćenja sajta, sajt je dostupan na oba pisma, ćirilici i latinici, čime se izašlo u susret brojnim zahtjevima za ostvarenjem Ustavom zagarantovanih prava. U cilju lakše, brže i kvalitetnije pristupačnosti svim informacijama od važnosti za studente, profesore, administrativno osoblje i ostale korisnike sajta Univerziteta, reorganizovan je glavni meni.  

Digitalizacija brojnih servisa na Univerzitetu Crne Gore je u završnoj fazi. Uveden je novi DMS, elektronsko arhiviranje, te savremeni E-indeks servis koji će, u perspektivi, značajno rasteretiti studentske službe.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.