Poziv za dostavljanje foto, video i audio materijala povodom 50 godina rada Univerziteta Crne Gore
Poziv za dostavljanje foto, video i audio materijala povodom 50 godina rada Univerziteta Crne Gore

Univerzitet Crne Gore 2024. godine obilježava 50 godina postojanja i rada - jubilej koji ćemo proslaviti nizom aktivnosti, poput izrade monografije, filma, izložbe..

Za ovu namjenu, Univerzitet posjeduje zbirku foto, video i audio zapisa. Sigurni smo da u privatnim arhivima bivših i sadašnjih zaposlenih, kao i svih onih koji su u nekom periodu svjedočili dešavanjima na Univerzitetu, postoje dragocjeni materijali koji se mogu predstaviti povodom ovog značajnog jubileja, a koji, do sada, nisu bili poznati široj javnosti. 

Pozivamo vas da nam dostavite fotografije, video i druge materijale koji se tiču Univerziteta i/ili dešavanja koja su se na njemu održavala (infrastruktura, sjednice, svečanosti, koncerti, susreti, predavanja…), da na taj način doprinesete i budete važan dio obilježavanja jubileja.  

Materijal se može donijeti lično u zgradu Rektorata UCG, proslijediti putem pisma na adresu Cetinjski put br. 2 Podgorica, ali i elektronski na 50@ucg.ac.me sa naznakom „50 godina UCG“, do kraja septembra 2023. godine.

Original fotografije će, na zahtjev pošiljaoca, nakon skeniranja biti vraćene.

 Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.