Slatki ukus solidarnosti obilježio veliki studentski piknik




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Veliki studentski piknik, održan juče, u utorak, 10. oktobra 2023. godine, na prostoru univerzitetskog kampusa, okupio je oko 1000 posjetilaca. Iz Studentskog kulturnog centra cjenjuju da je to bio značajan korak u očuvanju studentske zajednice i solidarnosti među studentima.

"Posjetioci su uživali u vrhunskom muzičkom programu sa izvođenjem Ansambla Toć, Peđe Radovića i : D’Fault-a. Njihovi nastupi su doprinijeli veselom raspoloženju i atmosferi punoj energije.

"Osim muzičkog programa, piknik je bio domaćin i humanitarne akcije pod nazivom "Slatki ukus solidarnosti." Na štandovima su se prikupljali prilozi za pomoć studentima RE zajednice. Zahvaljujemo se svim posjetiocima koji su podržali ovu akciju tokom koje je prikupljeno 450€", saopštili su iz SKC.

"Posebnu zahvalnost dugujemo našim partnerima koji su omogućili uspjeh ove manifestacije. Munchen pab, Nonna,  Tien caffe pružili su nemerljiv doprinos humanitarnoj akciji tako što su ustupili svoju ukusnu hranu na prodaju. Nikšićko pivo, naš sponzor, pomogao je organizaciju akcije recikliranja, doprinoseći ekološkoj svijesti prisutnih. Prva TV i RTCG, medijski sponzori, ispratili su kompletan događaj i pomogli u promociji piknika. Ministarstvu kulture zahvaljujemo na prepoznavanju značaja rada Studentskog kulturnog centra i podršci koju pružaju studentskoj zajednici.

Studentski kulturni centar je ponosan na ovaj uspjeh i želi da se zahvali svim pojedincima, organizacijama i partnerima koji su doprinijeli stvaranju nezaboravnog dana za sve prisutne. Nadamo se da će budući događaji i aktivnosti nastaviti da jačaju veze među studentima i doprinose zajednici", naveli su iz SKC.

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.