Studentska liga Crne Gore u košarci: Prijave otvorene do 28. februara




Studentska liga Crne Gore u košarci: Prijave otvorene do 28. februara

Studentski sportski savez Crne Gore nastavlja tradiciju organizovanja jednog od najmasovnijih i najkvalitetnijih sportskih takmičenja među studentima - Studentske lige Crne Gore u košarci.

Početak Studentske lige Crne Gore u košarci planiran je za 1. ili 2. mart ove godine. Prijave ekipa su već u toku, a krajnji rok za prijave je 28. februar 2024. godine. Nakon ovog datuma, neće biti moguće naknadno prijavljivanje ekipa.

Da bi se ekipa pravilno prijavila za učešće u ligi, neophodno je da sakupi određenu dokumentaciju. To uključuje popunjenu "generalnu formu", potvrde o studiranju za sve igrače za studijsku 2023/24. godinu koje moraju biti izdate, pečatirane i potpisane od strane studentskih službi univerzitetskih jedinica, ljekarsko uvjerenje o sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače, te kopiju lične karte za sve igrače.

Generalni tehnički sastanak i žrijeb zakazan je za 28. februar 2024. godine u 15:30 časova, a održaće se u Multimedijalnoj sali Sportskog kulturnog centra Univerziteta Crne Gore. Nakon ovog sastanka, neće biti moguće naknadno prijavljivanje ekipa, stoga je važno da se svi neophodni dokumenti dostave prije navedenog datuma.

Učešće u Studentskoj ligi Crne Gore u košarci je besplatno za sve prijavljene ekipe, ističu organizatori, te pozivaju sve zainteresovane studente da se pridruže predstojećim sportskim događajima i učestvuju u izazovima i radostima takmičenja.

Za dodatne informacije i prijavu, zainteresovani se mogu obratiti Studentskom sportskom savezu Crne Gore.

Važni datumi:

28. februar                Krajnji rok za prijave ekipa

28. februar                Generalni tehnički sastanak i žrijeb (Multimedijalna sala SKC UCG)

01. i 02. mart             Početak lige

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.