Studentski piknik u univerzitetskom kampusu u Podgorici




Studentski piknik u univerzitetskom kampusu u Podgorici

Drugi po redu Studentski piknik u 2024.  godini biće organizovan u srijedu, 29. maja, u periodu od 16 do 23 časa, u kampusu Univerziteta Crne Gore, u Podgorici.

Nastupaće Peđa Radović, Filip Sjekloća kao i bend Vis tetra. Organizatori žele da na ovaj način okupe što veći broj mladih ljudi na zelenim površinama kako bi kroz druženje, dobru muziku i prirodu podigli svijest o očuvanju prirode i valorizaciji mjesta kao što je kampus UCG-a.

Projekat „Studentski piknik“ se prvi put u Crnoj Gori održao u dijelu parkovskih površina u okviru Univerziteta Crne Gore, u zimskom semestru 2019. godine.  Ideja je bila da se kroz umjetnost i zabavu obilježi početak godine i da se studenti upute u jedan novi  urbani koncept slobodnog vremena, koji predstavlja standard stila života mladih u ostalim evropskim državama.

Danas, Studentski piknik je tradicionalan događaj na kome studenti kroz zabavu i kvalitetnu muziku obilježavaju započeti semestar.

Organizaciju Studentskog piknika potpisuje Studentski kulturni centar, uz partnere Studentski parlament UCG, Nikšićko pivo, Knjaz Miloš i Finveo.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.