Tehnološke kompanije donirale opremu vrijednu 10.000 eura Univerzitetu Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
 

Univerzitetu Crne Gore uručena je donacija u vrijednosti od 10.000 eura opreme od kompanija Hisense B2B Europe, Regius i Ewe Montenegro. To je bio povod sastanka rektora prof. dr Vladimira Božovića i regionalnog direktora prodaje kompanije Hisense B2B Europe, Mladena Miljića, direktora Regius doo, Đorđa Raičevića i kompanije Ewe Montenegro, Vladimira Dojčilovića i Aleksandra Vujovića. Donacija uključuje dvije pametne Hisense interaktivne table od 86 inča, koje će doprinijeti unapređenju nastavnog procesa i modernizacije obrazovnih sadržaja.

Rektor Božović izrazio je duboku zahvalnost na ovoj značajnoj donaciji i istakao važnost korišćenja najnovijih tehnologija u obrazovanju.

"Ova donacija predstavlja važan segment daljeg razvoja i jačanja naših tehničkih resursa, što će omogućiti studentima i zaposlenima pristup najsavremenijoj opremi," rekao je rektor Božović i dodao da će donaciju iskoristiti na najbolji mogući način.

Direktori kompanija izrazili su zadovoljstvo zbog učešća u ovoj inicijativi, ističući da je ulaganje u obrazovanje najbolji način da se podrži budući razvoj društva.

Na Univerzitetu Crne Gore nastojimo da kroz partnerstva sa privrednim sektorom unaprijedimo svoje obrazovne kapacitete i pružimo studentima najsavremenije uslove za učenje. Ova donacija je još jedan korak ka postizanju visokih standarda u obrazovanju i stvaranju bolje budućnosti za sve studente i zaposlene.

 Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.