Rektorat, 24.09.2018

Rektor Nikolić se sastao sa gradonačelnikom PodgoriceRektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Danilo Nikolić sastao se danas sa gradonačelnikom Podgorice  Ivanom Vukovićem.

Prvom zvaničnom sastanku prisustvovali su i zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović i predsjednik  Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica.

Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjim vidovima saradnje između Glavnog Grada i Univerziteta, kao i  o pravcima dalje saradnje i aktivnostima koje predstoje.  Pitanja koja su bila razmatrana, između ostalog, tiču se i uređenja univerzitetskog kampusa i aktivnosti koje će poboljšati kvalitet života studentske populacije.

Među njima je i dalja realizacija projekta „Kancelarija za inovativno-edukativne usluge“, sa ciljem  pružanja  podške idejama koje imaju potencijal da se razviju u samoodržive biznise i koje bi, u perspektivi, mogle biti neophodne za crnogorsko tržište. Projekat će se intenzivirati kroz čvršću saradnju Karijernog centra Univerziteta Crne Gore i Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada.