Univerzitet Crne Gore uređuje kampus u Podgorici




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

FOTO GALERIJA

 

Početak studijske 2019/20. godine na Univerzitetu Crne Gore obilježili su radovi na uređivanju platoa ispred Rektorata Univerziteta Crne Gore, osavremenjivanje nastavnog prostora i  kupovina nove opreme na organizacionim jedinicama Univerziteta Crne Gore.  

Uz želju da studenti i nastavno osoblje novu studijsku godinu započnu u što prijatnijem ambijentu, univerzitetska akcija uređenja platoa, koja je u toku, ujedno je nastavak kampanje revitalizacije zelenih površina i prostornog oplemenjivanja univerzitetskih kampusa.

Podsjećamo, u novembru 2018. godine, posađeno  je 140 sadnica, povodom obilježavanja 140 godina od priznanja Crne Gore na Berlinskom kongresu.

Takođe, u kampusu tehničkih fakulteta rektori državnih univerziteta Jugoistočne Evrope i Zapadnog Balkana, su tokom održavanja četvrtog Rektorskog foruma i istovremeno obilježavanja 45 godina od osnivanja Univerziteta Crne Gore, posadili 45 sadnica, u aprilu ove godine.

Oplemenjivanjem prostora u urbanoj sredini Univerzitet Crne Gore nastoji da promoviše društveno odgovorno ponašanje i investira u zdraviju budućnost Podgorice i Crne Gore.

http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/254357/ucg-uredjuje-kampus-u-podgorici.html

https://m.cdm.me/drustvo/ucg-ureduje-plato-ispred-rektorata-u-podgorici/

https://m.portalanalitika.me/clanak/347098/ucg-ureduje-plato-ispred-rektorata-u-podgorici

http://mondo.me/a779181/Info/Drustvo/UCG-uredjuje-plato-ispred-Rektorata-u-Podgorici.html

https://fosmedia.me/mobile/infos/drustvo/univerzitet-crne-gore-ureduje-kampus-u-podgorici

 

Image

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.