Konkurs za upis na doktorske studije, u II roku, početkom sljedeće sedmice




Konkurs za upis na doktorske studije, u II roku, početkom sljedeće sedmice

Konkurs za upis na doktorske studije Univerziteta Crne Gore, u II roku, u akademskoj 2019/20. godini, biće raspisan početkom sljedeće sedmice, i objavljen u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

Predsjednik Centra za doktorske studije UCG prof. dr Predrag Miranović kazao je da će konkursom biti raspisana preostala mjesta na studijskim programima organizacionih jedinica Univerziteta, koja nisu popunjena u I roku.

„Pravo prijave na konkurs za upis na doktorske studije imaju kandidati koji su stekli diplomu akademskog naziva magistra iz odgovarajuće oblasti nauka/umjetnosti, odnosno akademsku diplomu regulisanih profesija nakon stečenih najmanje 300 ECTS kredita“, naveo je Miranović.

On je dodao da visina naknade za studiranje za studente koji upišu doktorske studije u ovoj studijskoj godini iznosi 1.000 eura po semestru, za sve studijske programe,a na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore.

Upis je na konkurentskoj osnovi, u skladu sa prosječnom ocjenom na prethodnom nivou studija, nakon sprovedenog postupka rangiranja.

Svi detalji o upisu biće naznačeni u tekstu konkursa, a studentima će za sve dodatne informacije biti na raspolaganju komisije za doktorske studije na fakultetskim jedinicama, kao i studentske službe fakulteta.

https://www.cdm.me/drustvo/konkurs-za-upis-na-doktorske-studije-sljedece-sedmice/

https://portalanalitika.me/clanak/349283/konkurs-za-upis-na-doktorske-studije-pocetkom-sljedece-sedmice

http://www.antenam.net/drustvo/137367-konkurs-za-doktorske-studije-pocetkom-naredne-sedmice

https://fosmedia.me/infos/drustvo/naredne-sedmice-drugi-rok-za-upis-na-doktorske-studije

https://volimpodgoricu.me/2019/10/25/konkurs-za-upis-na-doktorske-studije-u-ii-roku-pocetkom-sljedece-sedmice/

 

 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.