Rektorat, 29.11.2019

Finansijski plan Univerziteta Crne Gore izmijenjen u skladu sa inicijativom organizacionih jedinicaNa danas održanoj sjednici Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore usvojen je Predlog izmjena i dopuna Finansijskog plana  i Plana javnih nabavki Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu.

Predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore prof. dr Duško Bjelica kazao je da su izmjene nastale na osnovu inicijativa organizacionih jedinica, a na predlog rektora UCG prof. dr Danila Nikolića.

»Izmjenama Finansijskog plana izašlo se u susret potrebama 11 organizacionih jedinica, i to Ekonomskog fakulteta, Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, Fakulteta dramskih umjetnosti, Fakulteta likovnih umjetnosti, Muzičke akademije, Medicinskog fakulteta, Filozofskog fakultet, Pravnog fakultet, Mašinskog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta i Fakulteta političkih nauka«, kazao je predsjednik Bjelica.

Danas su, između ostalog, usvojene i Izmjene i dopune Finansijskog plana i Plana javnih nabavki Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra d.o.o. Podgorica, uz pozitivno mišljenje Sektora za finansije.

Medijske objave : 

https://antenam.net/drustvo/141342-izmijenjen-finansijski-plan-univerziteta-crne-gore

https://www.mladiniksica.me/finansijski-plan-univerziteta-crne-gore-izmijenjen-u-skladu-sa-inicijativom-organizacionih-jedinica/

 

Image

Foto:Iz arhive

Broj posjeta : 735