Objavljen tender za izvođenje radova na objektu Naučno-tehnološki park Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Uprava Javnih radova objavila je tender za otvoreni postupak javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji Naučno-tehnološkog parka Crne Gore u Podgorici.

"Na korak smo bliže realizaciji velikog i važnog projekta koji je usmjeren na unapređenje inovaciono-preduzetničkog ekosistema u Crnoj Gori. Veliki trud i napor koji je realizovan u ovoj godini, zaokružujemo objavom tendera za izvođenje radova na objektu Naučno-tehnološkog parka Crne Gore. U Novoj Godini nas čeka još mnogo posla i izazova", navodi se na sajtu Naučno-tehnološkog parka Crne Gore.
 
NTP Crna Gora osnovan je u partnerstvu Vlade Crne Gore, Ministarstva nauke i Univerziteta Crne Gore uz zajedničku viziju da postane ključno mjesto na kojem će se spajati inovativni i kreativni pojedinci i projekti, uz intenzivnu saradnju najvažnijih stejkholdera preduzetničkog procesa (nauke i privrede).
 
Osnovan je sa ciljem pružanja podrške i jačanju potencijala ekonomskog rasta i razvoja Crne Gore, kroz osnivanje i rast kompanija/timova u visokotehnološkim djelatnostima. Takođe, poseban aspekt djelovanja NTP Crna Gora je i podrška u razvoju i komercijalizaciji inovativnih ideja i projekata.

Broj poziva Tendera za otvoreni postupak javne nabavke  je 05-258 / 19, a cjelokupni tender možete pogledati na portalu Uprave Javnih nabavki ili na linku: http://portal.ujn.gov.me/delta2015/search/displayNotice.html?id=128880&type=InvitationPublicProcure 

 
 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.