Pobjeda za tim Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG




Pobjeda za tim Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG

FOTO GALERIJA

Juče su u sali SKC Univerziteta Crne Gore odigrane četvrtfinalne utakmice Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu.

U najzanimljivijem meču dana, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje UCG je slavio protiv ekipe Prirodno-matematičkog fakulteta UCG rezultatom 3:1, i to nakon preokreta.

Od početka meča PMF se odlučio za defanzivnu taktiku i čuvanje svoje mreže, a poveli su u devetom minutu, sjajnim golom Popovića iz slobodnog udarca. Ređale su se šanse studenata iz Nikšića, ali se rezultat do poluvremena nije mijenjao. Odolijevala je ekipa PMF-a sve do 23. minuta kada grešku u odbrani Popovića koristi Cicmil i donosi poravnanje. Do kraja meča ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje je sa dva gola Baćovića zasluženo slavila i opravdala ulogu favorita u ovom meču.

Nakon što su eliminisali aktuelnog šampiona u osmini finala, Građevinski fakultet nije mogao do još jednog iznenađenja. Ekipa UDG-a, oslabljena neigranjem prvog golmana Jelića, slavila je golovima u drugom poluvremenu. Već od početka je krenulo agresivno i otvoreno sa obije strane, a takva igra je donijela po dva postignuta pogotka do poluvremena. Građevinski fakultet je poveo već na startu drugog poluvremena, ali je ekipa UDG-a do kraja meča golovima Ćetkovića (2) i Mrkulića riješila pitanje putnika u polufinale za konačnih 5:3.

Eletrotehnički fakultet je slavio protiv Filozofskog fakulteta rezultatom 5:2 (2:2), a otpor rivala slomili su golovima Ristića, Svrkote i Jovovića, u drugom poluvremenu meča.

Aktuelni vicešampion, Studentski dom iz Podgorice, bez problema je savladao kolege iz Studentskog doma iz Kotora. Slavili su rezultatom 6:1, a blistao je Femić sa tri postignuta pogotka.

Izvor: Portal CDM

 

Medijske objave:

https://www.mladiniksica.me/dif-bolji-od-ekipe-prirodno-matematickog-fakulteta/

 

Image

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.