Informativni događaj o programu Marie Skłodowska-Curie Actions 23. marta




Informativni događaj o programu Marie Skłodowska-Curie Actions 23. marta
Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta vas poziva da prisustvujete informativnom događaju o programu Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) - vodećem programu Evropske unije za podršku naučnoj izvrsnosti i saradnji između različitih zemalja, sektora i istraživačkih oblasti, koji se realizuje pod okriljem novog EU Okvirnog programa za istraživanje i inovacije - Horizont Evropa (2021-2027).
 
Cilj ovog događaja je da se istraživačima i relevantnim organizacijama predstavi MSCA program te da ih podstakne da iskoriste prednosti koje program nudi. Učesnici će imati priliku da se informišu o novinama u okviru programa, ali i da čuju iskustva korisnika, rukovodilaca projekata i stipendista.
 
Događaj je otvoren za istraživače, ustanove visokog obrazovanja, istraživačke organizacije, ustanove koje finansiraju istraživanja i sve druge organizacije koje su već uključene u MSCA ili su zainteresovane da se prijave na buduće pozive. Organizacije iz privatnog sektora i drugi društveno-ekonomski akteri takođe mogu imati koristi od događaja kako bi se upoznali sa mogućnostima koje MSCA pruža za međusektorsku saradnju.
 
Događaj će se održati onlajn 23. marta 2021. godine, od 9:00 do 12:30 časova, a za učešće nije neophodna registracija.
 
Sve informacije o događaju, kao i agenda, mogu se pronaći na sljedećem LINKU.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.