Rok prijave produžen do 15. septembra: Otvorene pozicije za istraživače u okviru DECODE projekta na Univerzitetu u Kragujevcu




 

U okviru programa Marija Sklodovska Curie, odobren je projekat Drug-coated balloon simulation and optimization system for the improved treatment of peripheral artery disease (DECODE) koji je usmjeren na obuku mladih naučnika za korišćenje uređaja obloženih lijekom u borbi protiv posljedica oboljenja perifernih arterija.

U sklopu realizacije DECODE projekta, raspisan je konkurs za istraživače u ranoj fazi karijere (Early-Stage Researcher - ESR).

Projekat DECODE pruža mladim istraživačima priliku da steknu izvrsne naučne, tehnološke i komplementarne vještine kroz multidisciplinarni program obuke čiji je krajnji naučni cilj razvoj, optimizacija i procjena sistema balona obloženih ljekovima za poboljšani tretman bolesti perifernih arterija.

Na Univerzitetu u Kragujevcu i Istraživačkom razvojnom centru za bioinženjering otvorene su tri pozicije za istraživače u ranoj fazi karijere (Early-Stage Researcher - ESR3, ESR7 i ESR8) u oblasti biomedicinskih i inženjerskih nauka.

Rok za podnošenje prijavne dokumentacije je produžen do 15. septembra 2021. godine.

Za prijavu je potrebno dostaviti na adresu bioirc@kg.ac.rs:

  • Motivaciono pismo;
  • CV;
  • kopiju diploma i drugih sertifikata;
  • kopiju sertfikata o realizovanim projektima i prethodnih publikacija;
  • dva pisma preporuke ili kontakt detalje referenci.

Detalji i dodatna pojašnjenja o projektu i načinu prijavljivanja su predstavljeni u priloženom dokumentu.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.