Virtuelni Dan otvorenih vrata za inostrane aplikante na Moskovskom državnom univerzitetu




Virtuelni Dan otvorenih vrata za inostrane aplikante na Moskovskom državnom univerzitetu

Odjeljenje za razvoj internacionalizacije Moskovskog državnog univerziteta organizovaće, 23. maja 2021. godine, virtuelnu akciju, „Dan otvorenih vrata za inostrane aplikante“ na Moskovskom državnom univerzitetu (Ruska Federacija).

Cilj ove akcije je da učesnicima, između ostalog, pruži informacije o specifičnostima prijema na Moskovski univerzitet u 2021. godini i aktuelnim obrazovnim programima, a biće omogućene i konsultacije sa službenicima za prijem na fakultete. Događaj će biti dostupan na engleskom, ruskom i kineskom jeziku.

• Internet stranica na ruskom jeziku: https://openday.msu.ru/ru  
• Internet stranica na engleskom jeziku: https://openday.msu.ru/ru  
• internet stranica na kineskom jeziku: https://openday.msu.ru/ch

Rok za dostavljanje aplikacionih dokumenata Moskovskom univerzitetu za prvi kurs obuke na programe bečelor, specijalističke i magistarske studije za strane državljane je najkasnije do 15. juna 2021. godine.
Takođe, datumi za polaganje prijemnih ispita za upis na prvu godinu obuke na predmetnim programima biće objavljeni na sajtu Centralne prijemne komisije Univerziteta najkasnije do 1. juna tekuće godine, a organizovaće se, shodno odluci tog tijela, u nekoliko faza, počev od 16. juna.

OVDJE se može preuzeti kratka informacija o Danu otvorenih vrata na MGIMO.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.