Poziv za ljetnju školu u Berlinu otvoren do 10. aprila




Poziv za ljetnju školu u Berlinu otvoren do 10. aprila

Humboldt univerzitet u Berlinu jedan je od vodećih visokoškolskih ustanova u Nemačkoj i nalazi se u jedinstvenom i istorijskom centru Berlina. Sa Humboldtovim zimskim i letnjim univerzitetom (HUVISU), univerzitet nudi intenzivan ljetnji i zimski program od dvije do četiri nedjelje, već više od 10 godina. Studentima daje priliku da istraže Humboldt Univerzitet, grad Berlin i njemačku kulturu.

Kao dio ljetnjeg univerziteta HUVISU, otvoren je poziv za kurseve od 19. juna do 14. jula 2023. ili od 24. jula do 18. avgusta 2023. godine.

HUVISU nudi veliki izbor interdisciplinarnih predmetnih kurseva koji se predaju na kursevima engleskog i njemačkog jezika. Kursevi su namijenjeni međunarodnim studentima, studentima master studija, doktorima nauka i nedavno diplomiranim studentima.

Rok za prijave je 10. april 2023.

Tokom sticanja znanja i upoznavanja međunarodnih studenata, HUVISU učesnici će imati priliku da učestvuju u kulturnom programu sa finim izborom aktivnosti poput ekskurzija, sporta i društvenih okupljanja bez dodatnih troškova.

Više informacija dostupno je u prilogu.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.