Poziv za stažiranje za diplomce master studija




Poziv za stažiranje za diplomce master studija

U okviru AI-NURECC PLUS projekta https://www.uniadrion.net/portfolio/ai-nurecc-plus  objavljen je poziv za međunarodne mobilnosti u svrhu stražiranja.

Obezbijeđeno je približno 27 mobilnosti u periodu trajanja od najviše tri mjeseca za diplomce master studija.

Praksa će biti dostupna na univerzitetima, u  privrednim komorama, gradovima i regionima zemalja obuhvaćenih Strategijom za Jadransko-jonski region - EUSAIR. Pored toga, jedan broj stipendija predviđen je za stažiranje u DG REGIO Evropske komisije sa sjedištem u Briselu, u zavisnosti od izbora kandidata i dostupnosti institucije prijema.

Rok za prijavu je 31. jul 2023. godine. Prijave se šalju na info@uniadrion.net .

Projekat AI-NURECC PLUS obezbjeđuje sredstva za iskustva međunarodne mobilnosti koja će se sprovoditi u institucijama koje se nalaze u Jadransko-jonskoj regiji, uključujući sve zemlje EUSAIR-a: Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Grčku, Italiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, San Marino, Srbiju i Sloveniju.

Svrhe projekta su višestruke: jačanje međunarodne saradnje između zemalja Jadransko-jonske makroregije, promocija strukturirane mobilnosti i jačanje vještina mladih.

Svaki izabrani kandidat će dobiti paušalni iznos za period mobilnosti. Pored toga, kandidati će biti pokriveni osiguranjem.

Program stažiranja trajaće u periodu od 4. septembra do 24. novembra 2023.godine.

Važni dokumenti:

Poziv za AI-NURECC PLUS iskustvo mobilnosti  

Modul A - Formular za registraciju 

U prilogu se nalazi ponuda - baza poslodavaca po zemljama.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.