Best of South East: Prilika za razvoj i obrazovanje talenata




<span class="CyrLatIgnore">Best of South East</span>: Prilika za razvoj i obrazovanje talenata

Best of South East je program razvoja i obrazovanja namjenjen talentovanim i vrijednim studentima iz Regiona, a sproveden u saradnji Steiermärkische Sparkasse Banke i Univerziteta u Gracu, tokom trajanja jedne godine.

Program pripravnika usmjerava se na sticanje godinu dana praktičnog iskustva u Steiermarkische Sparkasse, istovremeno pružajući priliku za pohađanje kurseva na Univerzitetu u Gracu. S druge strane, program prakse omogućava studentima da se fokusiraju na svoje studije na Univerzitetu u Gracu tokom akademske godine, uz dodatno praktično iskustvo u Steiermarkische Sparkasse tokom ljetnjeg perioda nakon završetka akademske godine.

Stipendija Best of South East dostupna je studentima i bivšim studentima ekonomije, biznisa i prava sa akreditovanih univerziteta u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Cilj ovog programa je pružiti studentima internacionalne prilike za dalje obrazovanje, sticanje radnog iskustva i postizanje napretka u njihovoj profesionalnoj karijeri.

Kandidati koji budu izabrani za ovaj program biće upisani na Univerzitetu u Gracu kao studenti na razmjeni u trajanju od jedne godine.

Dodatne informacije:

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.