EIT Food poziva: Ljetnja škola za razvoj novih proizvoda




EIT Food poziva: Ljetnja škola za razvoj novih proizvoda

Evropski institut za inovacije i tehnologiju za oblast hrane (EIT Food) poziva profesionalce u oblasti prehrambene industrije i one koji žele da poboljšaju vještine u razvoju novih proizvoda da se prijave za Ljetnju školu u Varšavi od 2. do 6. septembra 2019. godine.

Tokom intenzivnih 5 dana radionice, stručnjaci iz privrede će predstaviti ne samo kako kreirati i ostvariti razvoj novih proizvoda razumijevanjem tržišta i potreba potrošača, već i kako  se odnositi prema konkurentnim proizvodima. Jednostavno, biće ponuđen čitav spektar znanja potrebnih da postanete ekspert u razvoju novih proizvoda, i još više od toga.

Škola je besplatna za učesnike iz izabranih zemalja, uključujući Crnu Goru.

Rok za prijavljivanje je 9. jun 2019. godine.

Škola nije škola ako se u njoj samo sluša! Iz tog razloga, metode rada uključuju „design thinking“ radionice i direktno iskustvo u simuliranom okruženju. Zahvaljujući saradnji sa liderima na tržištu u oblasti prehrane, biće pokazano kako se teorija sreće sa praksom. Analiziraće se studije slučaja uspjeha i neuspjeha u kreiranju novih proizvoda, učeći na stvarnim situacijama.

EIT Food Ljetnju školu organizuju: École Polytechnique Fédérale de Lausanne (link: https://www.epfl.ch/) (Switzerland), Maspex (link: http://en.maspex.com/) (Poland), PepsiCo (link: www.pepsico.com) (UK), Technion – Israel Institute of Technology (link: https://www.technion.ac.il/en/home-2/) (Israel) RisingFoodStars (link: https://www.eitfood.eu/start-ups) i Univerzitet u Varšavi (link: http://en.uw.edu.pl/) (Poland). Više informacija: http://timo.wz.uw.edu.pl/summerschool/

timo.wz.uw.edu.pl/summerschool/ (LINK ĆE USKORO BITI AKTIVAN)

e-mail adresa za pitanja: eit.food.summer.school@gmail.com

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.