Rektorat, 27.09.2017

Info dan o programima mobilnosti u Rektoratu Univerziteta Crne GoreCentar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere će u utorak, 03. oktobra 2017. godine, u 11.00 časova, održati Info dan o programima mobilnosti koji su trenutno aktuelni i koji će biti dostupni studentima i akademskom/administrativnom osoblju u narednom semestru.

Pozivaju se svi zainteresovani da dodju u Rektorat i informišu se o mogućnostima stipendiranja, boravku na nekom od stranih univerziteta, rokovima, visini školarine, potrebnoj dokumentaciji, mogućnostima i podršci koju će im Centar pružiti u fazi prijave kao i o svim relevantim pitanjima koja se tiču prijave. Takođe, Karijerni centar najaviće radionice koje će pružiti studentima dodatnu podršku i znanje kako prilikom apliciranja za stipendije tako i u daljem studiranju.

Naglašavamo da su trenutno aktuelni Erasmus+  program mobilnosti, u okviru koga je Univerzitet Crne Gore potpisao preko 70 bilateralnih ugovora sa partnerskim univerzitetima širom Evrope, zatim CEEPUS, turski program Mevlana koji finansira Vlada Turske.