Promocija Euraxess Top IV projekta na IMSC2019 konferenciji




U okviru međunarodne konferencije pod nazivom 8th International Maritime Science Conference, koja je održana, 11. aprila 2019. godine, u hotelu Splendid u Budvi, promovisan je Euraxess Top IV projekat.

 

U Poster sekciji kratku prezentaciju projekta zainteresovanim kolegama održale su Maja Škurić i Nikolina Radulović, iz Centra za međunarodnu saradnju i karijere Univerziteta Crne Gore. Tom prilikom, predstavljena je Euraxess mreža i prisutni su bili u prilici da čuju o online tržištu za poslove, stipendije i grantove za istraživače. Takođe, prisutni su informisani o postojanju Euraxess centra sa sjedištem u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, čija je djelatnost pružanje usluga i pomoć prilikom pronalaženja posla ili stipendija preko Euraxess Jobs portala.

 

Ovo je jedna u nizu aktivnosti promocije projekta koji ima za cilj da poveže istraživače, naročito magistrande i doktorande našeg Univerziteta sa kolegama iz evropskih i svjetskih univerziteta, ali i drugih organizacija koji čine panevropsku Euraxess mrežu.

 

Euraxess Top IV projekat je počeo u februaru 2019. godine i trajaće 29 mjeseci.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.