Edukativni trening "START UP U XXI VIJEKU"




Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica organizuje edukativni trening namijenjen studentima Univerziteta Crne Gore pod nazivom „Start Up u XXI vijeku“.

Cilj ovog treninga je da se studenti UCG upoznaju bolje sa preduzetništvom, razviju preduzetnički duh i preispitaju svoje potencijale za pokretenje sopstvenih biznisa. Na treningu će se prisutnima obratiti Vladimir Rajčić ispred Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada, nakon koga će izlaganje na temu „Inovacije i Facebook generacija – Nezainteresovanost ili nerazumijevanje?“ imati Nikola Vulić iz UNICEFA,dok će Radivoje Drobnjak iz organizacije PACiNNO Montenegro dati predavanje „Preduzetnici za XXI vijek – izazovi i šanse“. Dražen Žujovič ispred firme TourVia.me će iznijeti svoje iskustvo o pokretanju i osnivanju biznisa i svemu onome što Start Up sa sobom nosi.

Pozivamo sve zainteresovane studente Univerziteta Crne Gore da se prijave (ime i prezime, broj indeksa, fakultet) na e-mail: karijernicentar@ac.me. Trening se održava 25.04.2016. u Rektoratu UCG sa početkom u 12 časova. Agendu događaja možete preuzeti u prilogu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.