FINVEO vas poziva da kroz Program stažiranja postanete dio njihovog tima - poziv traje još danas




FINVEO vas poziva da kroz Program stažiranja postanete dio njihovog tima - poziv traje još danas

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva sve zainteresovane studente da se prijave za dvomjesečni plaćeni program stažiranja u kompaniji FINVEO a.d. koji počinje u junu 2021. Motivisani kandidati imaće mogućnost učešća u poslovnim aktivnostima kompanije i na taj način dati svoj doprinos i unaprijediti radnu biografiju.

Finveo je dio INVEO Investment Holding-a, vodećeg investicionog holdinga sa sjedištem u Istanbulu u Turskoj sa primarnim fokusom na finansijsku industriju i inovativna preduzeća. Od svog osnivanja FINVEO pruža korporativnim, institucionalnim i individualnim klijentima širok spektar finansijskih usluga uključujući, brokerske usluge sa fiksnim prihodima, trgovanje valutama putem platforme Meta Trader i trgovanje terminskim ugovorima.

Za program stažiranja se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija. Ne postoji starosno ograničenje.

Prednost imaju kandidati iz sledećih oblasti: ekonomija (finansije, računovodstvo, bankarstvo), informacione tehnologije (programiranje), pravo (korporativno, radno pravo), marketing i PR (digitalni marketing), psihologija.  

Kandidati se prijavljuju dostavljanjem radne biografije (CV obrazac), motivacionog pisma i potvrde o studiranju / završetku studija, na e-mail adresu Karijernog centra (karijernicentar@ucg.ac.me) do srijede, 2. juna 2021.

Radna biografija i motivaciono pismo potrebno je dostaviti na engleskom jeziku.

Program stažiranja u kompaniji FINVEO možete naći u prilogu ove objave.

 

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.