Uči u paru i osvoji nagradu




Uči u paru i osvoji nagradu

Svjestan si nekog od ključnih problema/izazova za mlade u okviru svoje zajednice? Imaš zamisao i ideju kako da taj problem/izazov riješiš ili značajno umanjiš? Imaš prijatelja sa kojim dijeliš sve ove vrijednosti? Najveći neformalni nacionalni program za osnaživanje mladih, Coca-Cola podrška mladima, poziva vas da se prijavite za izazov „Uči u paru“ i osvojite vrijedne nagrade!

Riječ je o posebnoj aktivaciji koju donosi peti ciklus ovog programa. Pored korisnih predavanja namijenjenih mladim ljudima koji su na početku karijere, ova aktivacija predstavlja dodatnu motivaciju mladima da iznesu svoje ideje, osnaže se znanjem i osposobe za dalji profesionalni razvoj.

Kako se prijaviti za izazov?

Potrebno je da ti i tvoj par budete registrovani na platformi Coca-Cola podrška mladima i da na posebnom tabu u okviru sajta u najviše 500 riječi predstavite ključni problem/izazov za mlade u svojoj zajednici i način na koji biste ga riješili.

Prijave za izazov možete poslati do 15. avgusta na email adresu info@podrskamladima.com.

Početkom septembra, žiri bira tri para sa najboljim idejama koji će dobiti vrijedne i iznad svega, korisne nagrade - kurs stranog jezika po želji.

Šta vas još čeka na platformi?

Peti ciklus programa Coca-Cola podrška mladima se i ove godine realizuje u online formatu. Tri od osam video modula za ovu godinu su već na platformi.  Kroz vještine poslovne komunikacije i lični razvoj vodiće vas Jelena Marković, magistar komunikologije i Milena Nikolić, magistar psihologije i direktorica Koučing tima. Na platformi vam je dostupno i predavanje osnivača OKTA centra Žarka Ivanovića o ličnoj efikasnosti i upravljanju vremenom. Svake dvije sedmice čeka vas novo predavanje kroz koje ćete moći da naučite kako da se istaknete na LinkedIn mreži i umrežite sa pravim ljudima te napišete biznis plan. Upoznaćete se i sa osnovnim računovodstvenim pojmovima, naučiti kako se piše i upravlja projektom, kao i kako da pregovarate. Svi programi su besplatni, a po završetku programa dobija se i potvrda o učešću, koju izdaje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora.

Ako ste već uigran tim za učenje, imate zanimljive ideje koje zajedno možete još bolje razraditi, onda je ovo pravi izazov za vas. 

Osnažite se znanjem, zajedno.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.