Poziv za učešće: Značaj digitalizacije u biznis sektoru




Poziv za učešće: Značaj digitalizacije u biznis sektoru

NVO "Centar za omladinsku edukaciju" i NEST Coworking pozivaju vas da se prijavite na edukativne radionice koje se organizuju u okviru projekta "E-services4me" u periodu od 15. do 17. novembra.

Prvog dana, prisutnima će se obratiti predstavnice Crnogorskog Telekoma, Gordana Spahić i Tanja Bokan, koje će pričati na temu digitalnih kanala i elektronskih usluga. Drugi dan će biti posvećen prepoznavanju značaja online alata u biznis zajednici, a više informacija o ovoj temi će reći Ivana Gazivoda i Milica Matović. Završni dan događaja će pružiti priliku da se u panel diskusiji čuju iskustva startap zajednice u Crnoj Gori od strane Bojana Tešića (Uhura Solutions), Jasne Pejović (Flourish) i Aleksandra Dlabača (Clockwork Briefcase).

Radionice su namijenjene svima koji žele da saznaju nešto više o digitalizaciji, online alatima za lakše poslovanje i upoznaju inovativna start-up rješenja.

Trodnevni događaj će se održati u okviru e-centra ''E-services4me'' koji se nalazi u prostorijama NEST Cowokringa (Cetinjski put bb) u periodu od 10h - 13:30h.

Prijave su otvorene do 14. novembra, a događaj će okupiti najviše 25 učesnika dnevno. Agenda je dostupna na linku: https://bit.ly/3bOGJgc

Ovaj projekat realizuju NVO "Centar za omladinsku edukaciju" i NEST Coworking u sklopu šeme sub-grantiranja projekta ICEDA.

Projekat „Povećanje građanskog angažmana u digitalnoj agendi - ICEDA“ sprovode Fondacija Metamorphosis (Severna Makedonija), Otvoreni podaci Kosovo (Kosovo), Akademija e-uprave (Estonija), CRTA - Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (Srbija) , NVO 35 mm (Crna Gora) i Levizja Mjaft! (Albanija).



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.