Prijave za treći Student business hub program još danas




Prijave za treći Student business hub program još danas

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa kompanijom „Balance to business“ organizuje treći „Student Business Hub“, besplatan edukativni program namijenjen studentima druge i treće godine osnovnih studija, specijalističkih, jednogodišnjih ili dvogodišnih master studija Univerziteta Crne Gore.

Program je namijenjen mladima koji žele da aktivno rade na usavršavanju svojih, kako ličnih tako i profesionalnih vještina i razviju jasnu viziju o sebi, svojoj budućnosti i svojim ciljevima.

Studenti će kroz treninge i radionice u okviru „Student Business Hub-a“ upoznati i usavršiti najbitnije praktične vještine današnjice, kao pripremu za buduće poslovne poduhvate. Program se može posmatrati kroz trening od tri cjeline, gdje studenti na početku dublje upoznaju i prepoznaju sebe, šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići definisani cilj ("Karijerni potencijal"); nakon toga savladaće praktične vještine koje će im omogućiti da dođu upravo do tog cilja i daljih ličnih napredaka, a pored toga će dobiti nova znanja koja će ih spremiti za poslovni svijet i svijet biznisa ("Komunikacijom i dijalogom do uspjeha", "Efikasno primanje i davanje feedback-a", "Koncept vremena", "Donošenje odluka i efikasni sastanci"). Na samom kraju, zaokružiće sve naučeno i imaće priliku da nauče kako da se izbore sa svim izazovima koje budućnost može donijeti ("Mladi lideri novog doba").

Tokom svakog treninga odrađivaće se posebni alati i praktične vježbe, a osim toga svaki student će imati priliku za dvije besplatne individualne koučing sesije tokom trajanja programa, kako bi se svakom studentu pružio personalizovani pristup i podrška.

Program će u 2022. godini obuhvatiti ukupno 40 studenata, podijeljenih u dvije grupe, po 20 u jednom semestru, a prva grupa polaznika imaće radionice i treninge u periodu od marta do maja. Održavaće se u prostorijama Rektorata UCG-a, gdje će se grupa studenata sa predavačem sastajati šest puta tokom predstojećeg semestra, vikendom, u trajanju od 6-8h.

Studenti će nakon završenih treninga dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno odrađenom programu.

Zainteresovani studenti se prijavljuju dostavljanjem CV formulara Karijernom centru (karijernicentar@ucg.ac.me) kao i odgovore na sledeća pitanja: Šta vas je motivisalo da se prijavite na SBH? Šta očekujete od programa?

Ukoliko broj prijavljenih studenata sa sličnim kvalifikacijama bude veliki, obaviće se kratki intervjui sa prijavljenim kandidatima.

Prijave za program Student Business Hub biće otvorene od 10. do 24. februara.

Detaljnije informacije mogu se naći u brošuri (u prilogu).

 

Medijske objave:

https://www.rtvbudva.me/vijesti/otvorene-prijave-za-treci-student-business-hub-program/52839

https://mnemagazin.me/2022/02/10/ucg-prijave-za-treci-student-business-hub-program-od-10-do-24-februara/

https://www.antenam.net/drustvo/233140-prijave-za-treci-student-business-hub-program-od-10-do-24-februara

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.