Za studente UCG besplatno: Preko Jobiri digitalne platforme do posla  
Za studente UCG besplatno: Preko Jobiri digitalne platforme do posla   

Svim studentima Univerziteta Crne Gore omogućeno je besplatno korišćenje digitalne platforme Jobiri, namijenjene za edukaciju i zapošljavanje mladih.

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, kao servis podrške studentima, biće dostupan za pružanje pomoći pri prijavljivanju i korišćenju platforme, koja je omogućena zahvaljujući saradnji UCG i partnera. Za sve eventualne nedoumice, studenti mogu pisati i na mejl – jobiri@ucg.ac.me.

Članstvo na Jobiri platformi predstavlja mogućnost  studentima da povećaju svoju zapošljivost,  ostvare kontakt sa poslodavcima iz njihove profesionalne i stručne oblasti i na taj način steknu prva radna iskustva.


Sve što je studentima potrebno da postanu dio platforme jeste posjedovanje akademskog mejla (nastavak ucg.ac.me ili edu.ucg.ac.me). Na stranici Karijernog centra Univerziteta Crne Gore dato je i dataljno objašnjenje o benefitima platforme i koracima u procesu formiranja profila.

Jobiri je prvi digitalni karijerni savjetnik koji je baziran na vještačkoj inteligenciji i sadrži više od 600.000 dostupnih personalizovanih fraza koje su odobrili stručnjaci, a kojima se korisnici mogu služiti prilikom izrade aplikacionih dokumenata (CV-a ili motivacionog pisma).  

Takođe, na platformi je dostupna opcija simulacije intervjua za posao sa preko 250 potencijalnih pitanja kao i 145 sinhronizovanih video lekcija sa najboljim savjetima za one koji prave prve korake na svom karijernom putu. Ono što platformu čini kompletnom i jedinstvenom jeste dostupnost preko 150 hiljada oglasa za posao sa više domaćih i regionalnih sajtova za zapošljavanje.

Za više informacija, veb adresa našeg digitalnog savjetnika za  karijeru je  http://ucg.jobiri.com 

Neka Jobiri postane vaš lični digitalni agent u traženju posla!

 

 

DokumentiNe propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.