Prijave za HR Starter - besplatan kurs ljudskih resursa otvoren do 23. marta




Prijave za HR Starter - besplatan kurs ljudskih resursa otvoren do 23. marta

Montenegro HR zajednica i ove godine, u okviru projekta HR STARTER”, organizuje besplatan kurs tokom kojeg će polaznici imati mogućnost da steknu znanja i vještine neophodne za razvoj HR karijere.

“HR STARTER” je kurs koji ima za cilj da, studentima i post-diplomcima koji žele da započnu karijeru u oblasti HR-a, omogući sticanje praktičnih znanja i vještina. Navedeni projekat je uspješno realizovan četiri puta u sedam zemalja. Montenegro HR zajednica, koja stoji iza ovog projekta, zalaže se za doprinos razvoja HR struke u Crnoj Gori, te kroz svoj rad teži građenju spone između akademske i biznis zajednice radi unapređenja domena upravljanja ljudskim resursima.

Ove godine je za Crnu Goru otvoreno učešće za 20 studenata završnih godina, bilo kojeg fakulteta, kao i za post-diplomce. Učešće je besplatno, a po završetku projekta učesnici će dobiti sertifikat. Predavači su HR profesionalci iz zemlje i okruženja, a programom su obezbijeđeni i mentori za student koji će im biti podrška tokom kursa. Do sada je kroz projekat u Crnoj Gori prošlo oko 60 studenata od kojih neki već rade u sektoru HR-a.

Neke od tema o kojima će polaznici biti u prilici da steknu i prošire znanja su: HR kao strateška funkcija, regrutacija i selekcija, zapošljavanje i razvoj zaposlenih, HR i transformacija, HR u praksi.

Prijave su otvorene do 23. marta putem linka: https://hrworld.org/hr-starter/.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.