Univerzitet Crne Gore dio Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja

29.06.2022


Univerzitet Crne Gore dio je trećeg Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja pod nazivom “Na koji ćeš faks?” ( https://nakojicesfaks.com/),  koji  organizuje kompanija Friendly HR. Na sajmu učestvuje preko 250 visokoškolskih ustanova iz zemalja regiona.

Inovativna online platforma dostupna je svima i omogućava jednostavno i brzo informisanje o mogućnostima školovanja. Posjetioci sajma imaće priliku da dobiju sve potrebne informacije o studijskim programima dostupnim na Univerzitetu Crne Gore, kao i informacije o upisu osnovnih, master ili doktorskih studija, te o uslovima, neophodnoj dokumentaciji za upis i primjenim ispitima.

Takođe, maturanti i studenti će imati priliku da postavljaju pitanja, razmenjuju iskustva i direktno komuniciraju sa predstavnicima visokoškolskih ustanova. Projekat je osmišljan kako bi se omogući pravovremeno i adekvatno informisanje mladih i njihovih roditelja, bez obzira na mjesto boravka.

Virtuelni sajam obrazovanja je otvoren do 1. oktobra, a pristup digitalnoj platformi je moguć bez registracije i potpuno je besplatan.

Pozivamo vas da posjetite salu Univerziteta Crne Gore putem linka: https://nakojicesfaks.com/floor/509.

Broj posjeta : 184

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.