Raspisan javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju




Raspisan javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju

Projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa NVO Gnijezdo, raspisuje javni poziv za izbor najbolje biznis ideje u kom mogu učestvovati svi mladi od 15 do 30 godina koji žive na teritoriji Crne Gore.

Rok za prijavu je 24. oktobar 2022. godine i vrši se kroz popunjavanje polja u okviru Google formulara, koji je dostupan na sledećem linku: https://bit.ly/3ytPWWZ

Po završetku javnog konkursa, žiri sastavljen od predstavnika projektnih timova i biznis zajednice će kroz konsultativni proces izabrati tri najbolje ideje, kojima će biti obezbijeđena dvomjesečna mentorska podrška za dalji rad.

Tokom mentorskih sesija učesnici će unaprijediti znanje, vještine i kompetencije za zapošljivost i realizaciju sopstvenih ideja, kontinuiranu mobilnost tržištu rada i ravnomjeran razvoj preduzetništva na nivou svih regija Crne Gore.

Ova aktivnost se realizuje u okviru projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih", a koji realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Gnijezdo (NEST), uz finansijsku podršku Ministarstva prosvjete.


Kontakt telefon: 067 018 959
Kontakt mail: info@nvocoe.me 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.