Prilika za stalno zaposlenje: Dan otvorenih vrata u CMM Investment Consulting Group




Prilika za stalno zaposlenje: Dan otvorenih vrata u <span class="CyrLatIgnore"> CMM Investment Consulting Group</span>

CMM Investment Consulting Group sa velikim zadovoljstvom poziva sve zainteresovane studente da prisustvuju Danu otvorenih vrata, koji će se održati u srijedu, 25. oktobra 2023. godine u hotelu Cue, Atlas Capital Plaza u Podgorici, sa početkom u 11 časova.

Dan otvorenih vrata namijenjen je svim ambicioznim pojedincima koji žele da napreduju u karijeri, istraže nove izglede za posao ili se povežu sa talentima koji isto misle.

Na samom događaju, studenti će imati prilike da, pored karijernog vođenja i usmjeravanja koje će njihovi eksperti demonstrirati na licu mjesta, otkriju nove i uzbudljive mogućnosti zapošljavanja u okviru CMM Investment Consulting Group

Spremite pitanja, dobro raspoloženje i otvorenost da čujete i iskusite dio budućnosti koju CMM može da vam ponudi!

Otkrijte CMM Investing Consulting Group: Vrhunac u globalnoj Real Estate ponudi

CMM Investment Consulting Group, ugledni međunarodni holding , učvrstio je svoju poziciju kao vodeći autoritet u domenu nekretnina širom svijeta, specijalizovan za Crnu Goru, Španiju i Tursku. Njihov raznovrsni portofolio obuhvata konsalting za investicije, vrhunske stambene i hotelske poduhvate, posredovanje u nekretninama, programe ekonomskog državljanstva, upravljanja imovinom i sveobuhatne marketinške usluge.

CMM Investment Consulting Group već 16 godina uspješno definiše šta znači biti “kompanija za ljude” tako što daje prioritet svojim zaposlenim iznad svega, čime se obezbjeđuje harmoničan spoj profesionalizma i ličnog blagostanja. CMM ističe se kao jedna od najboljih kompanija za rad, pružajući svojim zaposlenima odlično okruženje na radnom mjestu i sve uslove da napreduju i osjete da su njihove karijere značajne, dinamične i nagrađujuće.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.