Dan otvorenih vrata UCG biće održan 6. marta




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Rektoratu Univerziteta Crne Gore održan je sastanak sa predstavnicima svih univerzitetskih jedinica UCG povodom predstojećeg Dana otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore čije je održavanje najavljeno za 6. mart 2024. godine u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, u periodu od 10 do 16 sati. 

Sastanak je vodio tim Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje, koji ovaj projekat organizuje već šestu godinu zaredom. Dogovoren je plan pripremnih aktivnosti povodom cjelokupne organizacije događaja. 

Dan otvorenih vrata ima za cilj da maturantima u Crnoj Gori pruži mogućnost da na neposredan način dobiju informacije o mogućnostima i prilikama za nastavak školovanja i odabir buduće profesije. Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku da maturanti steknu sliku o procesu studiranja na 19 univerzitetskih jedinica, programima mobilnosti, mogućnostima studijskog boravka u inostranstvu. 

Pored maturanata, događaj je namijenjen i studentima Univerziteta Crne Gore, budući da će centri i servisi koji postoje na Univerzitetu takođe imati svoje štandove. Prisutnima će se predstaviti Centar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere na UCG, prezentujući sve mogućnosti koje se odnose na studente, ali i buduće maturante. 

Pored toga, koordinatorima su predstavljene aktivnosti Kancelarije za razvoj karijere i CŽU, koje će se realizovati tokom predstojećeg ljetnjeg semestra na svim univerzitetskim jedinicima.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.