Dan otvorenih vrata 6. marta: Otvori vrata svoje budućnosti




Dan otvorenih vrata 6. marta: Otvori vrata svoje budućnosti

Manifestacija Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, u organizaciji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje UCG i Studentskog parlamenta UCG, biće održana 6. marta 2024. godine u Kampusu Univerziteta Crne Gore, u periodu od 10 do 16 časova.

Dan otvorenih vrata pod sloganom "Otvori vrata svoje budućnosti", i ove godine pruža priliku svim maturantima da istraže mogućnosti upisa i studiranja na UCG. Ova manifestacija pruža priliku budućim studentima da steknu sve potrebne informacije koje će im pomoći pri izboru fakulteta i studijskih programa. Pored toga, posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa životom na univerzitetu, uključujući sportske i kulturne aktivnosti, studentske organizacije, uslove smještaja, kao i sa programima mobilnosti koji im omogućavaju da provedu dio studija na nekom od evropskih univerziteta. 

U okviru Dana otvorenih vrata UCG maturantima i studentima će se tradicionalno predstaviti i Centar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere u okviru kojeg djeluju Kancelarija za međunarodnu saradnju i mobilnost, Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje i Frankofona kancelarija za zapošljavanje. 

U toku je priprema svih aktivnosti neophodnih za uspješnu realizaciju događaja. Ostvarena je saradnja i kontinuirana komunikacija sa svim srednjim školama kako bi maturanti bili upoznati sa događajem gdje će otkloniti nedoumice u vezi sa njihovim daljim obrazovnim putem.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.