Univerzitet Crne Gore na Danima karijere




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Univerzitet Crne Gore učesnik je sajma visokog obrazovanja u okviru manifestacije „Dani karijere 2017“, koja je organizovana u kompleksu Verde. Maturantima i drugoj zainteresovanoj javnosti promovišu se studijski programi Univerziteta Crne Gore nudi, programi mobilnosti i servisi Karijernog centra.

Na štandu Univerziteta Crne Gore, posredstvom predstavnika fakulteta i Karijernog centra, zainteresovani mogu dobiti informacije o upisu, nastavku školovanja, raznim vidovima usavršavanja, mogućnostima zapošljavanja, ali i o tome kako se pripremiti za tržište rada nakon završetka studija. 

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore će u okviru sajma organizovati i dvije radionice - "Kreativnost u funkciji savremenog biznisa" i "Sve moje grupe".

Radionicu "Kreativnost u funkciji savremenog biznisa", vode saradnici sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore mr Ivan Radević i mr Vladimir Đurišić. Radionica će biti organizovana sjutra sa početkom u 12 sati.

Istog dana biće organizovana i radionica "Sve moje grupe", koju će voditi saradnik sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore mr Mehmed Đečević. Radionica počinje u 13.15 sati.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.