Dan otvorenih vrata i Summer Job u Podgorici 18. aprila




Dan otvorenih vrata i Summer Job u Podgorici 18. aprila

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore (SPUCG) organizuje “Dan otvorenih vrata”, namijenjen prvenstveno maturantima srednjih škola u Crnoj Gori, koji će se održati 18. aprila 2019. godine, od 10 do 16 časova, u Univerzitetskom sportsko kulturnom centru. Na njemu će se maturanti, osim o studijskim programima, moći upoznati sa stipendijama stranih vlada  na štandovima ambasada stranih država u Crnoj Gori.  

Istog dana, u istom prostoru, u Univerzitetskom sportsko - kulturnom centru biće otvoren i Sajam sezonskih poslova Summer Job, koji organizuje Studentski parlament UCG u saradnji sa Univerzitetom i partnerskim studentskim organizacijama.

Predstavnici svih 19 fakultetskih jedinica Univerziteta Crne Gore će buduće studente upoznati sa studijskim programima i radom fakulteta, kao mogućnostima zapošljenja po završetku te visokoškolske ustanove.

O mogućnostima razmjene i uslovima studiranja na univerzitetima širom Evrope informacije će biti dostupne na štandu Centra za međunarodnu saradnju i razvoj karijere Univerziteta Crne Gore i štandovima stranih ambasada u Crnoj Gori.

Mladi ljudi će moći da se upoznaju sa poslodavcima i ponudom sezonskih poslova i sljedećeg dana, u Kotoru,  19. aprila, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo. https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/44204-summer-job-2019-u-podgorici-i-kotoru

Očekuje se posjećenost više od tri hiljade maturanata iz Crne Gore, a za većinu maturanata  obezbijeđen je prevoz autobusom.

 

                           

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.