Uručeni sertifikati za 20 polaznika Obuke za početnike u biznisu Karijernog centra UCG




FOTO ALBUM

Dodjelom sertifikata za 20 studenata Univerziteta Crne Gore koji su uspješno završili cijeli program treće po redu Obuke za početnike u biznisu, u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore, realizovan je finalni dio programa navedene Obuke.

Sertifikate studentima uručio je prof. dr Boban Melović, glavni predavač obuke i kazao da su, tokom Obuke, otvorene brojne dileme i nova pitanja na koje je zajedno sa njima pronalazio odgovore i poručio im da nastave sa razvitkom svojih preduzetničkih kompetencija.

„Kad na kraju vidimo nasmijana lica, želim da vjerujem da je naš posao bio uspješan i to negdje pokazuje vaše prisustvo“, dodao je on.

Menadžer Karijernog centra UCG Ivica Todorović smatra da su sva znanja i vještine koja su studenti usvojili tokom Obuke od velikog značaja, te potvrdio da će Karijerni centar UCG i u budućnosti raditi na tome da studenti stiču dodatna znanja i da se usavršavaju i u neformalnom vidu obrazovanja.

„Ono što želim da najavim je da ćemo, tradicionalno, nakon obuke organizovati Konkurrs za najbolje startap ideje koji će biti raspisan krajem septembra ili početkom oktobra ove godine. Nagradni fond na Konkursu će biti preko 10.000 eura, te pozivam vas i sve studente Univerziteta Crne Gore da se pripremite i svoje ideje dobro analizirate i predstavite na što bolji način“, najavio je on.

Program obuke uspješno su završili:  Ognjen Marković, Stefan Kostić, Dejla Begović, Nađa Radulović, Darija Jablan, Milica Jovančević, Ajla Rastoder, Marija Drobnjak, Bojan Živković, Anđela Perazić, Abedin Orahovac, Saudin Muković i Milena Prelević - Ekonomski fakultet, Aleksa Popović, Jelica Vuković i Radmila Potpara - Mašinski fakultet, Jovana Jovančević - Fakultet političkih nauka, Jovana Minić - Pravni fakultet, Đorđe Babić i Luka Mijušković - Pomorski fakultet Kotor.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.